Καλύμματα Αγίας Τράπεζας

AT-251

Κεντητά εκκλησιαστικά καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε ύφασμα  κρεπ σατένΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

AT-146M

Χρυσοκέντητα καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε μουαρέ ύφασμα, με κεντητή εικόνα " Παναγία η Πλατυτέρα" στη μια όψη και "Θεοφάνεια"στην άλλη όψη  Υ..

quickview

AT-166

Κεντητά εκκλησιαστικά καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε ύφασμα  σιπ Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

AT-362

Κεντητό  τραπεζομάντηλο Αγίας Τράπεζας σε σιπ ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της επιλογής σ..

quickview

AT-149C

Χρυσοκέντητα καλύμματα για τραπέζι Ναού (Γάμους, Αρτοκλασίες, Αγιασμός και Βαπτίσεις) σε βελούδο βαμβακερό Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής..

quickview

AT-149

Κεντητά εκκλησιαστικά καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε ύφασμα  κρεπ σατένΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσει..

quickview

AT-165

Χρυσοκέντητο τραπεζομάντηλο Αγίας Τράπεζας σε βελούδο βαμβακερό..

quickview

AT-137A

Χρυσοκέντητα Βυζαντινά άμφια σε βελούδο βαμβακερό με κεντητές παραστάσεις ο Άγιος Νικόλαος, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Βάπτιση του&nb..

quickview

AT-315T

Χρυσοκέντητο τραπεζομάντηλο Αγίας Τράπεζας σε βελούδο βαμβακερόΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της επιλ..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 9 από 30 (4 Σελ.)