Εκκλησιαστικά Κεντήματα

Εκκλησιαστικά Κεντήματα

ασδ ασδ φασδ φασδφ ασδφασ α

KS-362

Κεντητές κορδέλες στολισμού σε σιπ ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της επιλογής σας...

quickview

TR-362

Κεντητό  τραπεζομάντηλο Αγίας Τράπεζας σε σιπ ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της επιλογής σ..

quickview

EPT-11 Κοίμηση της Θεοτόκου

Κεντητό Σώμα επιταφίου <<Κοίμηση της Θεοτόκου>> σε βελούδο βαμβακερόΔιαστάσεις 70 εκ. Χ 50 εκ. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκ..

quickview

KP-84 Άγιος Γεώργιος

 Κάλυμμα προσκυνηταρίου σε βελούδο βαμβακερό με κεντητή εικόνα ο Άγιος ΓεώργιοςΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σ..

quickview

AT-251

Κεντητά εκκλησιαστικά καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε ύφασμα  κρεπ σατένΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

TR-251

Κεντητό  τραπεζομάντηλο Αγίας Τράπεζας σε κρεπ σατέν Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της..

quickview

KP-251

Κεντητό κάλυμμα για φορητό προσκυνητάρι σε κρεπ σατέν ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλα υφάσματα καθώς και σε διαστάσεις της επιλογή..

quickview

AT-146M

Χρυσοκέντητα καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε μουαρέ ύφασμα, με κεντητή εικόνα " Παναγία η Πλατυτέρα" στη μια όψη και "Θεοφάνεια"στην άλλη όψη  Υ..

quickview

AR-232A

Χρυσοκέντητα καλύμματα τιμίων δώρων σε κρεπ σατέν ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 9 από 142 (16 Σελ.)