ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

KP-85 Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος

Κεντητό κάλυμμα για φορητό προσκυνητάρι σε κρεπ σατέν ύφασμαΔιαστάσεις ꓽ 0,50 εκ. Χ 200 εκ.Διαστάσεις κεντητής εικόνας ꓽ 0,36 εκ. Χ 0,..

quickview

AR-247

Κεντητά καλύμματα τιμίων δώρων σε κρεπ σατέν ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

E-217 Άγιος Δημήτριος

Χρυσοκέντητο επιγονάτιο σε σιπ ύφασμα με υφασμάτινη θήκη και τιρτίρι φούντες με θέμα ο Άγιος ΔημήτριοςΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σ..

quickview

AR-154K

Χρυσοκέντητα καλύμματα τιμίων δώρων σε αλπακά ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

ST-247

Κεντητά Βυζαντινά άμφια σε κρεπ σατέν ύφασμαΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματαΗ τιμή που αναγράφεται είναι ενδε..

quickview

E-218 Μέγας Αρχιερεύς (Ένθρονος)

Επιγονάτιο με κεντητή εικόνα Χριστός ο Μέγας Αρχιερεύς (Ένθρονος) με θήκη και τιρτίρι φούντες Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής..

quickview

E-263 Άγιος Δημήτριος

Χρυσοκέντητο επιγονάτιο σε σιπ ύφασμα με υφασμάτινη θήκη και τιρτίρι φούντες Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και..

quickview

E-262 Παναγία Βλαχέρενα

Επιγονάτιο με κεντητή εικόνα η Παναγία η Βλαχέρενα με θήκη και τιρτίρι φούντες ..

quickview

DS-29

Χρυσοκέντητα Διακονικά άμφια σε κρεπ σατέν ύφασμα.Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 9 από 30 (4 Σελ.)