ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

E-148 Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Επιγονάτιο με κεντητή παράσταση<< Ύψωση του Τιμίου Σταυρού >> με υφασμάτινη θήκη και τιρτίρι φούντες ..

quickview

AT-251

Κεντητά εκκλησιαστικά καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε ύφασμα  κρεπ σατένΥπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα..

quickview

E-236 Παναγία Πλατυτέρα

Επιγονάτιο με κεντητή εικόνα «Ή Πλατυτέρα των Ουρανών»            Με θήκη και τιρτίρι φούντες Υ..

quickview

E-95

Επιγονάτιο με κεντητή εικόνα "η Κοίμηση της Θεοτόκου"  Με υφασμάτινη θήκη και τιρτίρι φούντες Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλ..

quickview

ST-355

Χρυσοκέντητα Βυζαντινά άμφια σε μεταξωτό ύφασμα Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματαΗ τιμή που αναγράφεται αφ..

quickview

ST-69A

Κεντητά Βυζαντινά άμφια σε  Mohaιr ύφασμα.Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματαΗ τιμή που αναγράφετα..

quickview

AT-146M

Χρυσοκέντητα καλύμματα Αγίας Τράπεζας σε μουαρέ ύφασμα, με κεντητή εικόνα " Παναγία η Πλατυτέρα" στη μια όψη και "Θεοφάνεια"στην άλλη όψη  Υ..

quickview

EK-130 Κοίμηση της Θεοτόκου

Η Κοίμηση της Θεοτόκου συνέβη στο σπίτι του Ευαγγελιστή Ιωάννη, στο οποίο διέμενε η μητέρα του Θεανθρώπου. Αφού της έκλεισαν τα μάτια, οι Απόστολ..

quickview

ST-358

Κεντητά Βυζαντινά άμφια σε μεταξωτό ύφασμα.Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματαΗ τιμή που αναγράφεται αφορά μόνο τ..

quickview
Εμφάνιση 1 έως 9 από 29 (4 Σελ.)